Intre esec si celebritate !!!

marți, 21 decembrie 2010
Mai "rasfoind" eu pe net,mai ales pe YouTube, am dat de un video pe care il vazusem eu cu vreo 2 ani in urma, poate ca si voi cunoastetzi faza cum renumita cintareatza Katy Perry care cade  in torta???
Piesa "I Kissed a Girl" a transformat-o pe Katy Perry dintr-o anonimă într-o super vedetă internaţională.
Pe lângă succesul piesei cu versuri pline de aluzii sexuale, Katy Perry a reuşit să cadă de pe scena unui spectacol transmis în direct la TV ceea ce i-a atras şi mai multă publicitate, s-a aflat şi pe prima poziţie a topului căzăturilor de pe scenă.:) :D
La finalul piesei "I Kissed A Girl", artista se aruncă în tort iar încercările ulteriore de a ridica sunt soldate doar cu eşecuri. Katy Perry a participat în octombrie 2008 la cea de-a şaptea ediţie a "MTV Latin America Awards", găzduită de Auditoriul Telmex din Guadalajara, Mexic, acolo având loc celebra scenă.
Momentul delicat prin care a trecut artista a fost comentat de presa din întreaga lume şi toţi s-au întrebat dacă nu cumva a fost regizat.
Astfel se face că după o piesă, Katy Perry a ajuns să fie pe buzele tuturor. De la viaţa profesională, până la cea personală, artista a fost o prezenţă constantă în presa din întreaga lume.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu